Klart for sesongens største og viktigste kamp

OW

Så er det klart. Lørdag 27. oktober møtes Snøgg og Fortuna Ålesund til 1. divisjonskvalikkamp på Sport. Avspark blir såpass tidlig som 12.30. Alt ligger til rette for et klassikeroppgjør når våre hvitgrønne tar imot de helblå fra jugendbyen på Sunnmøre.

 

Fortuna tok første stikk

Utgangspunktet for Snøgg-jentene er veldig enkelt i møtet med Fortuna Ålesund. Sunnmøringene vant 2-0 over Innstranda IL i puljas første kvalikkamp som ble spilt i Ålesund søndag 21. oktober. Dermed må Snøgg ha poeng mot Fortuna for at kvaliken skal leve videre for våre jenter. Vinner Fortuna kampen, rykker de også opp, og den tredje kvalmatchen i pulja - mellom Innstranda og Snøgg - vil ikke bli spilt. Det er med andre ord mange sider ved matchen som spilles på Sport kommende lørdag. Dette er rett og slett kampen Snøgg-jentene ikke må tape.

 

Mestere i sterk avdeling

Fortuna Ålesund kommer til Notodden med en meget sterk sesong i ryggen. Laget gikk til topps i 2. divisjon avdeling 6 etter å ha avgjort serien til fordel i siste serierunde. Fortuna endte med overbevisende tretten seire, tre uavgjorte og kun to tap i seriespillet. Laget gikk ubeseiret gjennom sesongen hjemme og tapte kun to på bortebane mot gode motstandere. 

 

Verdt å merke seg er at laget skåret seksti mål i seriespillet. Elleve av disse kom i lagets siste seriekamp for sesongen. Fortunas forsvar utmerket seg også ved å slippe inn kun tretten i løpet av de atten seriekampene.

 

I søndagens kvalikkamp mot Innstranda tok Fortuna en tidlig ledelse. Laget hadde mange muligheter til å sette flere i løpet av kampen, men måtte vente til det 86. minutt på skåring nummer to.

 

Årets kamp på Sport!

Dermed er settingen satt: Vinner Snøgg mot Fortuna, rykker våre jenter opp med uavgjort eller seier borte mot Innstranda. Blir det uavgjort mellom Snøgg og Fortuna, må Snøgg vinne borte mot Innstranda for å ta steget opp i 1. divisjon. Vinner Fortuna mot Snøgg, er det bare å ønske de helblå masse lykke til i 1. divisjon neste år.

 

Her er kvaloppsettet i Snøggs avdeling.

 

Én ting er sikkert:

Det kommer til å bli en fantastisk spennende fotballkamp mellom to gode lag på Sport kommende søndag. Snøgg Fotball ønsker spillere og støtteapparat i FK Fortuna Ålesund velkommen til kamp! Dette gleder vi oss veldig til!

 

Foto: Johannes Brendemo


22.10.2018 16.50.51Diyarbakir Web Tasarim